Interior Design & Consultation

IMG_3126.JPG

Before

Before Renovation

The client mainly used this space for football gatherings and celebrations.  The space did not function well due to limited seating and very little room for actual entertainment. This was a very upscale home is a very upscale neighborhood.  The space did not represent the home.

After

After Renovation

New finishes such as wainscoting on the walls, the proper space planning for entertainment and welcoming furnishings transformed this space into a welcoming elegant and yet sporty environment.

 
Interior Design by The French Hare

Before

Before Renovation

The slate floor did not run the entire space as it met carpet half way in the room.  The shelves to the left of the fireplace had no meaning or purpose.  The mantel was too small for the fireplace and was not level so it could not be used as display.

After

After Renovation | TheFrenchHare.com

The shelves became a great lounging area and became a wonderful display to present some art into the space.  The mantel was created using a re-purposed beam that was hand hewed and waxed to bring out the natural beauty.  New furniture accents the space beautifully on the Chicago Reclaimed Brick flooring.   

Terrace Level Remodel Project Images

Turn Your Home Into a Holiday Delight

Unused Space Over The Garage Is Now A Dream Closet